Pages Navigation Menu

Cel mai bun cuptor electric incorporabil Bosch

 

Care sunt cele mai bune cuptoare electrice incorporabile Bosch

 

Doriti sa exploatati la maxim spatiul din bucatarie, sau locuiti intr-o zona unde nu exista racordare la reteaua de gaz? Atunci Bosch are solutia pentru problemele dumneavoastra: cuptorul electric incorporabil. Acest tip de cuptor este extrem de eficient chiar si pentru cel mai pretentios bucatar, deoarece prezinta o serie de functii special adaptate pentru toate tipurile de mancaruri pe care doriti sa le preparati. Daca doriti sa achizitionati un astfel de cuptor, dar nu stiti ce model sa alegeti, va invitam sa consultati propunerile noastre.

 

 

Bosch HBA43T360

 

1) Bosch HBA43T360Cel mai bun cuptor electric incorporabil Bosch este modelul HBA43T360. Acesta are o putere de 3580 W, fiind incadrat in clasa energetica A. Modelul are o capacitate de 62 de litri si are o versatilitate crescuta, indeplinind o gama de sapte functii si programe, printre care grill, incalzire rapida, decongelare, incalzire inferioara si superioara. Peretii cuptorului sunt acoperiti cu un strat special conceput din particule de ceramica care descompun murdaria. De asemenea, acest model este potrivit pentru familiile cu copii mici, deoarece prezinta un sistem de blocare acces, prevenind astfel accidentele. Produsul are dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 51.5 centimetri, iar lungimea cablului de alimentare este de 0,95 centimetri. Montarea pe perete se face cu ajutorul unor suporturi telescopice incluse in pachet. Odata cu acesta veti primi si o o tava de copt din aluminiu, o tava de copt emailata si un gratar combi.

button 6

 

 

 

Bosch HBA43T350

 

2) Bosch HBA43T530Daca doriti sa achizitionati un cuptor electric incorporabil Bosch la un pret bun, atunci nu trebuie sa pierdeti ocazia de a cumpara acest model. Ca si produsul de mai sus, acesta are o putere de 3580 W, inscriindu-se in clasa energetica A. De asemenea, beneficiaza de o capacitate la fel de mare, de 62 de litri, oferindu-va posibilitatea sa gatiti pentru un numar mare de persoane in acelasi timp. Totodata, faptul ca este un model electric va permite sa il preincalziti la o anumita temperatura, sa gatiti la o temperatura bine stabilita, pentru un timp determinat, controlat cu ajutorul cronometrului. Aceste aspecte va permit sa respectati cu strictete chiar si cele mai dificile retete, rezultand de fiecare data preparate gatite impecabil. Modelul beneficiaza de functia de autocuratare ecoclean, specifica produselor Bosch, incalzire rapida, iluminarea interioara, functie de decongelare, grill, precum si blocare acces copii, pentru a intampina eventuale accidente.

button 6

 

 

 

Bosch HBA23BN61

 

3) Bosch HBA23BN61In cazul in care doriti un cuptor cu un design deosebit, Bosch va pune la dispozitie modelul HBA23BN61, cu un aspect retro deosebit. Spre deosebire de produsele de mai sus, acesta are o putere de doar 2480 W si un consum de energie de 0,85 kW pe ora, insa pastreaza aceeasi capacitate de 62 de litri. De asemenea, modelul de fata nu este prevazut cu functia Ecoclean, asadar va fi ceva mai dificil de curatat. Controlul cuptorului se face mecanic, cu ajutorul a doua butoane rotative, prin care putem alege timpul, precum si una dintre cele sapte functii de gatire, din care mentionam cea de decongelare, grill superior si inferior, sau coacere. Produsul este prevazut cu ceas, iluminare interioara, precum si sistem usa rece, care ofera o siguranta crescuta la utilizare, insa nu prezinta functia de blocare acces copii. Modelul beneficiaza de o perioada de garantie de 24 de luni.

button 6

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...