Pages Navigation Menu

Cel mai bun cuptor electric incorporabil Hansa

 

Care sunt cele mai bune cuptoare electrice incorporabile Hansa

 

Cuptoarele electrice incorporabile au devenit foarte populare in ultimul an, iar spre deosebire de modelele traditionale, acestea sunt mai practice, au sistem de ventilare incorporat, coacerea se face uniform, permit decongelarea, iar in unele cazuri exista si un sistem de autocuratare. Numeroase pareri pozitive se indrepata spre itemii Hansa, un producator recunoscut pe piata pentru calitatea oferita. Daca si tu vrei sa dai un aspect modern bucatariei tale, iti recomandam sa il achizitonezi de pe Internet, unde exista o gama mult mai larga din care poti alege si, in plus, posibilitatile de a profita de oferte si reduceri sunt mari.

 

 

Hansa BOEI62090015

 

1) Hansa BOEI62090015Produsul de fata poate fi considerat, fara rezerve, drept cel mai bun cuptor electric incoprorabil Hansa, fiind unul dintre modelele cu pretul cel mai accesibil care exista pe piata. Acesta are o putere de 2000W, consumand in jur de 0.95 kw/h, facand parte din clasa de eficienta energetica  A , ceea ce inseamna ca este economic. Itemul are o capacitate de 69 de litri, fiind din inox. Acesta este prevazut cu afisaj de tip LED, iar printre accesorii se numara o tava de coacere, un gratar si butoane push-up. Produsul dispune de iluminare interioara, are grill si rotisor, iar cuptorul beneficiaza atat de incalzire inferioara, cat si superioara, facand ca alimentele sa se coaca intr-un ritm rapid. Geamul de protectie este rezistent si stabil, fiind acoperit cu doua straturi, iar pe interiorul sau vei putea citi instructiuni pentru gatit. Totodata, cuptorul are dimensiuni medii, avand o inaltime si o latime de 59.5 cm, iar adancimea de  57.5 cm. Interiorul este emailat, ceea ce iti permite sa il cureti usor.

button 6

 

 

 

Hansa BOES68120090

 

2) Hansa BOES68120090Acest model de la Hansa constituie una dintre cele mai avantajoase achizitii pe care le poti face, deoarece, pe langa raportul multumitor dintre pret si calitatea si facilitatile oferite, acesta este si economic, incadrandu-se in clasa de eficienta energetica A+. Acesta are o putere de 3100 W, consumand 0, 79 KW/h, iar pentru a il putea utiliza fara riscul de a iti sari siguranta, este recomandat sa iti instalezi un circuit separat. Are culoare neagra, fiind elegant si practic,  iar melancolicilor dupa cuptoarele traditionale le spunem ca acest item are o plita incorporabila rustica, cu patru arzatoare si cu aprindere electrica. Dispune de 10 functii, printre care cea de decongelare, incalzire superioara si inferioasa a cuptorului, convectie cu aer fierbinte si iluminare interioara. Totodata, aceasta beneficiaza de timer, grill, rotisor si ventilator. Protectia pica in seama geamului prevazut cu trei straturi, precum si a sistemului care mentine usa cuptorului rece, astfel incat sa nu existe riscul de a te arde. Accesoriile includ doua tavi, una plata si alta pentru coacere, un ghidaj pentru acestea, dar si un gratar. Dimensiunile sale sunt 59.5 x 59.5 x 57.5 cm, iar suprafetele vor fi usor de curatat, deoarece sunt emailate.

button 6

 

 

 

Hansa BOEI69573 + Hansa BHGI63112035

 

3) Hansa BOEI69573 + Hansa BHGI63112035In cazul in care vrei sa ai in bucatarie un cuptor electric incorporabil Hansa la un pret bun, acest produs este mai mult decat indicat. Printre facilitatile pe care le ofera se regasesc functiile de decongelare si incalzire rapida, sistemul de iluminat pe interior, geamul de protectie prevazut cu trei straturi si afisajul luminos, de tip PCD. De asemenea, itemul dispune de timer, grill si rotisor, iar capacitatea acestuia este de 66 de litri. Acesta are o putere de 3100W si se incadreaza in clasa de eficienta energetica A, fiind mai economic. Controlul cuptorului se face in mod mecanic, iar acesta este din inox de culoare neagra. Printre accesoriile sale se gaseste un gratar, o tava de coacere adanca si una plata, dar si ghidaje telescopice, pe care le poti scoate in afara, astfel incat sa pui vasele de gatit in cuptor si sa le scoti cu usurinta, fara riscul de a te arde. Dimensiunile sale sunt de 59.5 x 59.5 x 57.5 cm, iar produsul este prevazut cu un termen de garantie de 24 de luni.

button 6

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...