Pages Navigation Menu

Cel mai bun cuptor electric incorporabil Whirlpool

 

Care sunt cele mai bune cuptoare electrice incorporabile Whirpool

 

Pentru a te ajuta sa gasesti o oferta atractiva de pret la un cuptor electric incorporabil Whirlpool, am facut cercetarile necesare, adunand in cadrul acestui top trei dintre cele mai performante dispozitive catalogate astfel. Vrem sa iti usuram eforturile si de aceea recomandam achizitia de pe Internet, intrucat acest proces presupune avantaje incontestabile: costuri mici fata de magazine, calitate identica si garantie optima.

 

 

Whirlpool iXelium AKZM 6560 IXL

 

1) Whirlpool iXelium SKZM 6560 IXLPentru a demonstra ca aceasta oferta constituie cel mai bun cuptor electric incorporabil Whirlpool, aducem ca argumente atat tehnologia utilizata, cat si constructia durabila, din materiale rezistente si calitative. Capacitatea totala a cuvei este de 73l, fapt ce il face potrivit pentru utilizare conventionala in familie. Clasa de efcienta energetica A si controlul electronic permit utilizare optima si un consum redus. Modelul totalizeaza pana la 15 functii extrem de utile, dintre care amintim: temporizator, grill, lampa interna pentru iluminare, decongelare de alimente, gatit prin convectia aerului cald, preparare rapida etc. Eficientizarea procesului de coacere rezulta din tehnologia Al Saselea Simt, iar folosirea fiabila se datoreaza mai multor masuri de siguranta: termostat, usa rece, acces blocat(pentru copii), semnalizare in caz de caldura reziduala. Piesa e construita cu un element de incalzire de plafon si are parti componente din inox, care ii confera durabilitate. Se livreaza cu doua gratare si o tava de coacere, astfel incat e gata de lucru dupa instalare.

button 6

 

 

 

Whirlpool AKP135IX/05

 

2) Whirlpool AKP135IX-05Daca vrei cea mai atractiva alternativa pentru un cuptor electric incorporabil Whirlpool la un pret bun, livrat cu tot cu plita, grabeste-te sa nu ratezi aceasta oferta. Consultand mai multe pareri, am ajuns la concluzia ca merita locul doi, totalizand mai multe aspecte pozitive. Pachetul ofera cuptor de 56l si o plita cu 4 arzatoare pe gaz. Capacitatea este deci una medie, dar suficienta cand coci cantitati de hrana pentru mesele din familie. Cu o incadrare de eficienta energetica de clasa A, acest model ne convinge ca lucreaza economic. Se disting 4 functii principale, dintre care cele mai importante sunt  grillul si temporizatorul. Pentru folosire fara accidente, amintim sistemul cu usa rece. Controlul se face mecanic, printr-un panou simplu de gestionat. Intreg procesul de incalzire se realizeaza pe baza unui element situat inferior, pastrand tiparele clasice cu care majoritatea utilizatorilor din Romania au fost obisnuiti. Produsele sunt facute din inox, putand fi curatate fara probleme. Prepararea are loc in liniste, intrucat dispozitivul este foarte silentois(40dB).

button 6

 

 

 

Whirlpool AKP 738 NB + Whirlpool GOR 6416 NB

 

3) Whirlpool AKP 738 NB + Whirlpool GOR 6416 NBPentru functiile suplimentare prezentate, acest model va fi extrem de apreciat de utilizatorii care tin la confortul lor personal, chiar si in circumstantele in care nu este cel mai ieftin gasit online. Nu numai ca a primit o sumedenie de reviewuri pozitive, dar include cele mai utile tehnologii ale brandului. Capacitatea este medie, 60l, asigurand loc destul unde poti pregati alimente corespunzatoare, dedicate meselor pentru familia ta. Ca energie economisita, eficienta e de clasa A. Cinci functii principale asigura intrebuintare versatila. Piesa are panou reglabil mecanic, optiune pentru convectia aerului cald, este iluminata intern si beneficiaza de doua extra-optiuni: Smart Clean(se curata automat) si Turbo Grill(permite prepararea rapida la grill). Pachetul este compus din plita,  cuptor si accesorii, acestea fiind reprezentate de o tava compatibila ca dimesniuni si de un gratar perfect adaptat. Cea mai mare surpriza este plita cu 4 zone de gatit, reprezentate de arzatoare pe gaz. In acest mod iti vei echipa aproape complet bucataria la capitolul electrocasnice de gatit.

button 6

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...